comfort opties

Alles voor uw comfort

Op deze comfort pagina stellen we verschillende opties zoals achteruitrijcamera's, carkits, carplay, cruisecontrol, interieurverlichting, marter bestrijding, parkeersensoren en andere sensoren voor. Verschillende van deze opties kunnen worden geconfigureerd op uw bestaand multimediasysteem of via aparte schakelaars. Hieronder kan je de opties terugvinden die VR Car Sound aanbiedt. 
Achteruitrijcamera met video interface bij VR Car Sound

Achteruitrijcamera

Binnen deze pagina vind je achteruitrijcamera oplossingen voor auto's, bestelwagens, vrachtwagens,... Er bestaat tevens de oplossing om het camerabeeld weer te geven op het origineel scherm.
Ga naar pagina
Carkit bij VR Car Sound

Carkit

Vaak zijn tweedehandswagens of stockwagens nog niet uitgerust met een Bluetooth carkit. Op deze pagina vind je de beschikbare carkits terug.
Ga naar pagina
Carplay oplossingen bij VR Car Sound voor Apple en Android carplay naplaatsing

Carplay

Heb je een multimediascherm, maar ontbreekt carplay? Geen nood, we hebben hier een oplossing voor, voor zowel Apple als Android Carplay.
Ga naar pagina
Cruisecontrol bij VR Car Sound

Cruise control

Cruise control naplaatsen? Geen enkel probleem bij VR Car Sound. Een cruise control geeft je comfort, maar het is ook zuiniger rijden. Ga naar deze pagina voor extra informatie.
Ga naar pagina
Interieur verlichting bestelwagen bij VR Car Sound

Interieur verlichting

Heb je een nieuwe bestelwagen en wil je in de laadruimte extra verlichting plaatsen? Ga dan naar deze pagina en verneem daar alle opties.
Ga naar pagina
Marter verschikker bij VR Car Sound

Marter bestrijding

Heeft de buurt last van marters die kabels doorbijten? Bezoek dan zeker deze pagina met oplossingen om marters te bestrijden.
Ga naar pagina
Parkeersensoren bij VR Car Sound

Parkeersensoren

Nieuwe wagen gekocht en geen parkeersensoren? We bieden oplossingen aan die naadloos integreren in de bumpers en waarbij het geluid over de originele luidsprekers gaat.
Ga naar pagina
Sensoren opening koffer bij VR Car Sound

Sensoren koffer

Wil je de kofferbak openen met een voetbeweging? Vraag dan naar een offerte op deze pagina.
Ga naar pagina