bmw-upgrade-boxmore-banner

Audio upgrade

Audio upgrade

Beter geluid voor uw voertuig is één van onze hoofdactiviteiten. Zo installeren we vaak audio upgrade pakketten voor BMW, Mercedes of andere merken.

Wil je enkel een versterker of subwoofer toevoegen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • Autoradio categorie bij VR Car sound
  Auto Radio

  Autoradio

  Op zoek naar meer multimedia in uw wagen? Bekijk onze autoradios hier.

 • DSP

  Digital Signal Processor

  Regel jouw geluid in de wagen volgens jouw smaak en gehoor met een DSP versterker

 • Luidsprekers bij VR Car Sound
  Luidsprekers

  Luidsprekers

  A description of the service or features goes here.
 • teaser-boxmore-subwoofer
  Subwoofers

  Subwoofers

  A description of the service or features goes here.

 • Kenwood versterker bij VR Car Sound
  Versterkers

  Versterkers

  A description of the service or features goes here.

 • Voertuig specifieke auto radio's bij VR Car Sound
  Voertuig Specifiek

  Voertuig Specifiek

  A description of the service or features goes here.

Voertuig specifiek

In dit hoofdstuk behandelen we audio upgrade pakketten die bepaalde leveranciers hebben aangemaakt en zijn afgestemd op het interieur van modellen zoals BMW, Mercedes en Volkswagen. Uiteraard kunnen we ook pakketten aanbieden voor andere merken.

BMW Audio upgrade

Voor BMW hebben we op maat gemaakte pakketten die naadloos integreren in uw voertuig en waarbij we zowel de orginele stekkers als plaatsen gebruiken die zijn voorzien voor tweeters, luidsprekers en subwoofers.

Offerte aanvragenGa naar pagnia
bmw-upgrade-boxmore-match-banner

Mercedes Audio Upgrade

Voor Mercedes hebben we eveneens op maat gemaakte pakketten die naadloos integreren in uw voertuig en waarbij we zowel de orginele stekkers als plaatsen gebruiken die zijn voorzien voor tweeters, luidsprekers en subwoofers.

Offerte aanvragenGa naar pagnia
mercedes-upgrade-boxmore-match-banner

Beter geluid met Autoradio

Sommige voertuigen worden geleverd met standaard basis autoradio's. De vervanging van deze radio met een aftermarket autoradio geeft een heuse verbetering van het geluid in jouw voertuig.

Daarom komen in dit hoofdstuk de verschillende types van autoradio's aan bod. We bieden zowel de klassieke 1-Din radio's alsook de 2-din multimedia receivers met of zonder navigatie.

1-Din autoradio

Vandaag bieden we buiten de klassieke 1-DIN autoradio's ook radio's met uitklapbaar scherm die beantwoorden aan de laatste vereisten. Binnen dit gamma bieden we topmerken aan zoals Alpine, Kenwood en Pioneer.

Meer info
Alpine-X803D-U multimedia 1-din auto radio bij VR Car Sound

2-Din Autoradio

Alpine, Kenwood of Pioneer bieden performante 2-Din multimedia autoradio's met of zonder navigatie aan. Kom naar onze winkel en vraag naar de verschillen tussen de verschillende merken.

Meer info
avic-z930dab 2-din multimedia en navigatie auto radio bij VR Car Sound

Voertuig Specifiek

Autoradio of multimedia receiver op maat van een specifiek voertuig kan je bij VR Car Sound verkrijgen. Zo hebben we specifieke modellen voor Citroën, Fiat, Ford, Peugeot, Renault, enz...

Meer info
Voertuig specifieke auto radio's bij VR Car Sound

Digital Signal Processor

Een Digital Signal Processor (DSP) wordt in voertuigen gebruikt om softwarematig het geluid te configureren met de akoestiek van het voertuig en het gehoor van de bestuurder.

DSP Versterker

VR Car Sound biedt Digitale Signal Processors die versterken en waarbij ook het geluid per geluidskanaal de software kan worden aangepast. Zo wordt de snelheid van het geluid aangepast voor de lage, midden en hoge tonen zodat alles één natuurlijk geheel is.

Meer info
DSP Versterker Helix bij VR Car Sound

Software DSP

Via een applicatie, laptop en kabel met de versterker, gaan we het geluid per kanaal afstemmen op de akoestiek van uw wagen en uw gehoor.

Meer info
Digitale Signal processor bij VR Car Sound

Software applicatie DSP

Aan de hand van een software applicatie op onze PC, stellen we onze DSP versterker af met de akoestiek van het voertuig en zullen we per kanaal de overgang tussen lage, midden en hoge tonen regelen.

Meer info

Luidsprekers

Standaard luidsprekers van de verschillende automerken bestaan vaak uit papieren conussen en zijn niet gemaakt om helder geluid op hogere volumes te produceren.

Daarom is het vervangen van standaard luidsprekers nog steeds een veel gevraagde optie om het geluid in het voertuig te verbeteren. Luidsprekers zijn een onmisbaar element in een audio upgrade.

Subwoofers

Subwoofers, het sensatie element van een upgrade!

Het gamma van subwoofers bestaat uit losse subwoofers, subwoofers met versterkers of subwoofer boxen die naadloos passen in jouw koffer of onder de stoel.

Versterkers

Het gamma van versterkers bestaat uit mono-versterkers, 2-kanaals, 4-kanaals, 5-kanaals tot zelfs 8-kanaals versterkers. Afhankelijk welk kanaal (subwoofer) of kanalen (luidsprekers) hebben we versterkers in ons gamma die deze kanalen van extra vermogen voorzien.