Parkeersensoren bij VR Car Sound

Parkeersensoren

Parkeersensoren voor jouw veiligheid

Ontdek het gemak en de gemoedsrust van parkeersensoren voor je auto! Zonder parkeersensoren aan zowel de voor- als achterkant van je voertuig, loop je het risico op ongewenste deuken en krassen.

Het toevoegen van parkeersensoren is niet alleen een slimme investering voor de bescherming van je auto, maar ook voor jouw gemoedsrust. Onze sensoren zijn discreet en kunnen worden aangepast aan de RAL-kleur van je auto, waardoor ze naadloos opgaan in het ontwerp. Hierdoor behoudt je auto zijn originele uitstraling, terwijl je profiteert van geavanceerde parkeerassistentie.

Of je nu in een druk stadscentrum parkeert of manoeuvreert in krappe ruimtes, parkeersensoren maken het verschil. Voorkom onnodige schade en verhoog de veiligheid met onze professioneel gemonteerde parkeersensoren. Investeer vandaag nog in gemak en bescherming voor je voertuig.

Type parkeersensoren

De vier sensoren zijn extern aan de bumper gemonteerd, voorzien van een externe afdekking. Je hebt de mogelijkheid om ze in de exacte kleur van je auto te laten spuiten, waardoor ze vrijwel onopvallend worden geïntegreerd.

De discrete plaatsing aan de buitenkant van de bumper behoudt de esthetiek van je voertuig, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Deze aanpassing stelt je in staat om parkeersensoren toe te voegen zonder het uiterlijk van je auto te veranderen.

Of je nu kiest voor een subtiele camouflage in de carrosseriekleur of een opvallend contrast, deze aanpassing biedt een naadloze integratie die de bescherming van je auto verbetert zonder toegevingen te doen op vlak van stijl. Maak je auto slimmer en esthetisch aantrekkelijker met onze professionele, op maat gemaakte parkeersensor oplossingen.

Easypark parkeersensoren bij VR Car Sound

Easypark

De sensoren (4) zijn aan de buitenkant van de bumper bevestigd met een externe afdekking. U kunt ze in dezelfde kleur spuiten als uw carrosserie, zodat ze nauwelijks zichtbaar zijn.
Offerte aanvragen
Easypark Premium bij VR Car Sound

Active Park Premium

Achteruitrijsensoren voor en/of achter van de PREMIUM categorie. Dit product wordt door veel autofabrikanten gebruikt.

Offerte aanvragen