Bluetooth carkit banner

Bluetooth carkit

Carkit toevoegen

Het hebben van een Bluetooth carkit biedt verschillende voordelen en verbetert zowel de veiligheid als het gemak tijdens het rijden. Hier zijn enkele goede redenen om te overwegen een Bluetooth carkit te installeren:

  1. Handsfree communicatie: Met een Bluetooth carkit kun je bellen en gebeld worden zonder je telefoon fysiek vast te houden. Dit bevordert veiliger rijden door afleiding te minimaliseren.
  2. Wettelijke naleving: Zo goed als overal is het gebruik van een handheld telefoon tijdens het rijden illegaal. Een Bluetooth carkit helpt je om aan deze regels te voldoen, voorkomt mogelijke boetes en zorgt voor een veiligere rijomgeving.
  3. Draadloos muziek streamen: Geniet van het gemak van draadloos muziek streamen van je telefoon naar het audiosysteem van je auto. Hierdoor heb je geen lastige kabels meer nodig en is er een naadloze integratie tussen je smartphone en je auto.
  4. Verbeterde focus: Met handsfree bellen en audiostreaming kun je je beter concentreren op de weg, waardoor het risico op ongelukken door afgeleid rijden afneemt.
  5. Integratie met navigatiesystemen: Veel Bluetooth carkits maken integratie met navigatie-apps op je telefoon mogelijk. De afslag-voor-afslag aanwijzingen zijn te horen via de luidsprekers van de auto, waardoor je duidelijke aanwijzingen krijgt zonder dat je op je telefoon hoeft te kijken.
  6. Hogere restwaarde: Je auto uitrusten met moderne, handsfree technologie, zoals een Bluetooth carkit, kan de doorverkoopwaarde verhogen en is aantrekkelijk voor potentiële kopers die belang hechten aan connectiviteit en veiligheidsvoorzieningen.

Onze meest populaire carkits zijn van het merk Parrot ofwel de autoradio’s met Bluetooth zoals hieronder vermeld.

Modellen Carkits

Parrot CK3100

Bluetooth carkit met installatie van microfoon en geluid via de luidsprekers.

Parrot CK3100 carkit bij VR Car Sound
Offerte aanvragen

Parrot Mki 9200

Bluetooth carkit met microfoon en display met geluid over de luidsprekers.

Parrot Mki 9200 bluetooth carkit bij VR Car Sound
Offerte aanvragen

Kenwood auto radio

Kenwood Bluetooth autoradio voor draadloos geluid van carkit en streaming muziek.

Kenwood Bluetooth auto radio bij VR Car Sound
Offerte aanvragen

Alpine IVE-W530BT

Bluetooth autoradio met touchscreen in 2-din formaat.

Offerte aanvragen