Anti-diefstal oplossingen bij VR Car Sound

anti-diefstal

Auto -en bestelwagen anti-diefstal

Als eerste bieden we Easycan, een anti-diefstal oplossing dat diefstal voorkomt van uw voertuig en ook de inhoud beveiligt. Dit anti-diefstal systeem is zowel voor auto’s, bestelwagens, vrachtwagens als motorvoertuigen geschikt.

Wens je nog een stap verder te kijken en controle te houden over de positie van jouw voertuig, dan kunnen we je zeker een track & trace aanbevelen, dat Incert gekeurd is, waarbij je steeds de positie van het voertuig kan terugvinden op jouw smartphone.  

Anti diefstal systeem met afstandsbediening bij VR Car Sound

Easycan een eenvoudig alarm

Het Easycan alarm kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met de originele afstandsbediening van jouw voertuig, waardoor het gebruiksgemak optimaal is. Het maakt gebruik van geavanceerde digitale CanBus-technologie en is geschikt voor alle typen voertuigen die zijn uitgerust met een afstandsbediening voor de centrale vergrendeling.
Krachtig geluid van Easycan anti-diefstal bij VR Car Sound

Easycan met een krachtig geluid

Met het Easycan alarm, voorzien van een krachtig geluid van 116 dB, ben je verzekerd van optimale diefstalpreventie. Het luide alarm schrikt potentiële dieven direct af en vergroot de veiligheid van je voertuig. Met eenvoudige bediening en robuuste technologie is Easycan de ideale keuze voor effectieve anti-diefstalbeveiliging.
Start onderbreking bij VR Car Sound

Alarm met motoronderbreking

De motoronderbreker van het alarm voorkomt het starten van je voertuig, wat extra bescherming biedt bij een diefstalpoging. De dief wordt afgeleid door deze onverwachte uitdaging, wat de beveiliging aanzienlijk verhoogt.
Easycan met perimeter bescherming in het anti-diefstal bij VR Car Sound

Easycan met perimeter

Dit EasyCan alarm signaleert het openen van de deuren, de kofferbak en de motorkap door middel van CanBus-technologie. Hierdoor wordt je voertuig volledig beveiligd tegen ongeoorloofde toegang.
Easycan volumetrische bescherming bij VR Car Sound

Volumetrische bescherming

De volumetrische sensoren bij Easycan merken elke verdachte indringing in het passagiersgedeelte of schade aan de ramen op. De veiligheid van je auto-interieur is gewaarborgd. De digitale ultrasone volumetrische beveiliging past de gevoeligheid automatisch aan de temperatuur aan om onnodige alarmen te voorkomen.
Track & Trace voertuig systeem volgens de TT-incert normen bij VR Car Sound

Track & Trace anti-diefstal

Een door het INCERT-label gecertificeerde GPS-tracker, goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen. Diverse oplossingen zijn beschikbaar, afgestemd op de wensen van de eigenaar of de verzekeraar voor diefstalpreventie. Onze TT-oplossingen zijn compatibel met alle automerken en voldoen aan de normen TT1, TT2, TT3 en TT4.

Type Track & Trace systemen

TT1:

Dit betreft een geolocatiesysteem dat de locatie van het voertuig aangeeft. Het systeem is gekoppeld aan een alarmcentrale, die de klant waarschuwt bij een alarm (bijvoorbeeld sabotage of wegslepen). In geval van diefstal neemt de alarmcentrale contact op met de politie om het voertuig op te sporen.

TT2:

Dit systeem is identiek aan de TT1, maar het bevat een herstartbeveiliging die het voertuig immobiliseert na het uitschakelen. Zodra de motor is uitgeschakeld, voorkomt het systeem dat deze opnieuw wordt gestart, waardoor het voertuig wordt geïmmobiliseerd.

TT3:

Dit systeem is gelijk aan de TT1, maar het beschikt over een automatische melding aan de alarmcentrale als de bestuurder niet geïdentificeerd kan worden. Bij gebrek aan identificatie activeert het systeem automatisch het alarm en waarschuwt het de controlekamer die direct contact opneemt met de eigenaar. Het voordeel van dit systeem is dat het de diefstal direct kan detecteren op het moment van de gebeurtenis en de alarmcentrale onmiddellijk kan informeren.

TT4:

Dit systeem integreert alle functionaliteiten die aanwezig zijn in de andere TT1-, TT2- en TT3-producten, namelijk geolokalisatie, bestuurdersidentificatie en voorkomen van herstarten van het voertuig na stilstand.

Offerte aanvragen

Wil je een anti-diefstal systeem laten plaatsen op uw auto, bestelwagen, vrachtwagen of motor vraag dan zeker hier een vrijblijvende offerte aan. We bieden zowel de Easycan als de verschillende track & trace systemen aan aan voordelige prijzen en met een kwalitatieve installatie.

Offerte aanvragen