boxmore-luidsprekers-banner

Luidsprekers

Waarom luidsprekers vervangen?

Het vervangen van originele autoluidsprekers door aftermarket opties zoals Boxmore, Helix, Alpine, Kenwood of Pioneer is een slimme keuze voor iedereen die de geluidskwaliteit in hun voertuig wil verbeteren. Hoewel de standaard luidsprekers die bij een auto worden geleverd vaak voldoende zijn voor basisgebruik, zijn ze meestal niet ontworpen om hoogwaardige audioprestaties te leveren. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om uw originele autoluidsprekers te vervangen door aftermarket luidsprekers.

Verbeterde Geluidskwaliteit

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor aftermarket luidsprekers is de aanzienlijke verbetering in geluidskwaliteit. Aftermarket merken zoals Boxmore, Helix, Alpine, Kenwood en Pioneer zijn gespecialiseerd in audiotechnologie en hebben jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige luidsprekers. Deze luidsprekers bieden een helderheid en detailniveau dat standaard luidsprekers eenvoudigweg niet kunnen evenaren. Of u nu luistert naar muziek, podcasts of audioboeken, u zult een opmerkelijk verschil in de geluidskwaliteit opmerken.

Bredere Frequentierespons

Standaard autoluidsprekers zijn vaak beperkt in hun frequentierespons, wat betekent dat ze moeite hebben met het nauwkeurig weergeven van zowel lage als hoge tonen. Aftermarket luidsprekers zijn ontworpen om een bredere frequentierespons te bieden, wat resulteert in een meer gebalanceerd en natuurlijk geluid. Dit betekent dat u diepere bassen en helderdere hoge tonen zult horen, waardoor uw luisterervaring rijker en aangenamer wordt.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Originele autoluidsprekers zijn vaak gemaakt van goedkopere materialen om kosten te besparen, wat kan leiden tot een kortere levensduur en verminderde prestaties na verloop van tijd. Aftermarket luidsprekers van merken zoals Alpine en Kenwood zijn daarentegen gebouwd met hoogwaardige materialen die duurzamer zijn en beter bestand tegen de slijtage van dagelijks gebruik. Dit betekent dat u kunt rekenen op een consistent hoge geluidskwaliteit gedurende een langere periode.

Aanpasbaarheid en Flexibiliteit

Aftermarket luidsprekers bieden een breed scala aan opties en configuraties, zodat u het geluidssysteem van uw auto kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu kiest voor coaxiale luidsprekers voor eenvoudige installatie of component luidsprekers voor een meer geavanceerde setup, u kunt het geluidssysteem samenstellen dat het beste bij uw behoeften past. Deze flexibiliteit stelt u in staat om de geluidskwaliteit te optimaliseren en een gepersonaliseerde luisterervaring te creëren.

Verhoogd Volume Zonder Vervorming

Standaard autoluidsprekers hebben de neiging om te vervormen bij hogere volumes, wat de luisterervaring aanzienlijk kan verminderen. Aftermarket luidsprekers zijn ontworpen om hogere volumes aan te kunnen zonder vervorming, waardoor u kunt genieten van luidere en helderdere muziek. Dit is vooral belangrijk voor degenen die graag met de ramen open rijden of vaak in lawaaierige omgevingen rijden.

Toegevoegde Waarde aan Uw Voertuig

Het upgraden van uw geluidssysteem met aftermarket luidsprekers kan ook de waarde van uw voertuig verhogen. Potentiële kopers waarderen vaak de aanwezigheid van een hoogwaardig audiosysteem, wat kan helpen om uw auto sneller en tegen een hogere prijs te verkopen. Bovendien verbetert een goed geluidssysteem de algehele rijervaring, wat het dagelijkse gebruik van uw voertuig aangenamer maakt.

Onderdeel van Audio upgrade

Binnen ons gamma van audio upgrade oplossingen, bieden we ook op maat gemaakte luidsprekersets voor merken als BMW, Mercedes, Mini als Volkswagen aan. Check zeker onze pagina audio upgrade voor specifieke automerken mocht je met met één van deze voertuigen rijden. Ontdek daar wat merken als Boxmore en Helix kan betekenen. 

Luidspreker gamma

Originele luidsprekers, zijn vaak vervaardigd uit papieren conussen en leveren slechts een beperkte audiokwaliteit op. Daarom is een audioverbetering in uw voertuig gelinkt met het vervangen van originele speakers. 
Het vervangen van deze kan ook een onderdeel zijn van uw audio upgrade bij VR Car Sound. Bekijk onze pagina voor meer informatie. 

2-wegs luidsprekers

VR Car Sound biedt 2-wegs luidsprekers aan met universele maten zoals 10 cm, 13 cm, 16,5 cm, 20 cm tot zelfs 25 cm van premium merken. Toch hebben we ook op maat gemaakte sets voor voertuigen als Audi, BMW, Mercedes of Volkswagen. 

Offerte aanvragen
vw-golf-gladen-luidsprekers

3-wegs luidsprekers

VR Car Sound biedt 3-wegs luidsprekers aan die op maat zijn gemaakt voor een specifiek automerk, zoals van BMW, Mercedes of Volkswagen. Mocht jouw merk hier niet bij staan, vraag dan naar onze universele speakers die tevens ook de hoge tonen, midden tonen en lage tonen frequenties aankunnen. 

Offerte aanvragen
vw-golf5-gladen-one-luidsprekers

Tweeters

mercedes-boxmore-tweeters
Tweeters geven een bereik van hoge tonen aan. Hoe kwalitatiever de tweeter, des te beter het bereik. Je wil natuurlijk niet dat tweeters schel klinken en vol geluid kunnen nabootsen

Coaxiale luidsprekers

Kenwood 2-weg luidsprekers bij VR Car Sound

2-wegs

Met 2-wegs luidsprekers vind je de tweeter centraal op de luidspreker gemonteerd. Kom en ontdek onze 2-wegs luidsprekers van merken als Alpine, Boxmore, Kenwood en Pioneer.
Offerte aanvragen
Pioneer 3-wegs luidspreker bij VR Car Sound

3-wegs

Ontdek onze 3-wegs luidsprekers waarbij je zowel lage tonen, midden tonen als hoge tonen kan afspelen. 3-wegs luidsprekers bieden we aan van onze gekende premium leveranciers.
Offerte aanvragen
Pioneer 4-weg luidsprekers bij VR Car Sound

4-wegs

Ontdek onze 4-wegs ovale luidsprekers waarbij je zowel lage tonen, midden tonen als hoge tonen kan  afspelen. 4-wegs luidsprekers bieden we aan van onze gekende premium leveranciers.
Offerte aanvragen
Kenwood 5-weg luidsprekers bij VR Car Sound

5-wegs

Ontdek onze 5-wegs ovale luidsprekers waarbij je zowel lage tonen, midden tonen als hoge tonen kan  afspelen. 5-wegs luidsprekers bieden we aan van onze gekende premium leveranciers.
Offerte aanvragen