Coyote als rijhulp systeem bij VR Car Sound

coyote rijhulpsysteem

Met coyote rij je aan de juiste snelheid

Met Coyote Mini en Coyote Up ben je altijd een stap voor op verkeersuitdagingen. Deze slimme oplossingen helpen je niet alleen om je snelheid te handhaven, maar ook om boetes en ongelukken te vermijden. Coyote Mini biedt realtime waarschuwingen voor snelheidslimieten en naderende gevaren waardoor je bewust en veilig kunt rijden.

Met de geavanceerde technologie van Coyote Up krijg je niet alleen snelheidswaarschuwingen, maar ook realtime verkeersinformatie, flitsmeldingen en accurate aankomsttijden. Beide systemen maken gebruik van een actieve community van automobilisten, waardoor je profiteert van realtime updates en gedeelde informatie. Kies voor Coyote Mini en Coyote Up om moeiteloos en veilig de weg op te gaan, en geniet van een stressvrije rijervaring terwijl je boetes en ongevallen voorkomt.

Coyote mini

Coyote Mini bij VR Car Sound
Coyote Mini, jouw slimme metgezel op de weg! Blijf veilig en op schema met realtime snelheidswaarschuwingen, flitsmeldingen en nauwkeurige verkeersinformatie. Voorkom boetes en vermijd verkeersongevallen. Compact en krachtig, Coyote Mini is essentieel voor een stressvrije en geoptimaliseerde rijervaring. Ga met vertrouwen de weg op met Coyote Mini!
Offerte vragen

Coyote Up

Coyote Up bij VR Car Sound
Coyote Up, jouw ultieme navigatiepartner! Profiteer van realtime verkeersinformatie, flitsmeldingen en accurate aankomsttijden. Dankzij geavanceerde technologie ben je altijd op de hoogte van de beste routes en vermijd je files. Maak elke rit efficiënt en stressvrij met Coyote Up, de ideale metgezel voor elke automobilist.
Offerte vragen

Welke Coyote kiezen?

Coyote typeCoyote MiniCoyote Up
Scherm
3,2 inch no touchscreen
3,5 inch touchsceen
Spraakopdrachten
Nee
Ja
Mobiel Netwerk
3G
3G/4G
Bluetooth
Ja
Ja
Real Time
Ja
Ja
Updates snelheidsbeperkingen
Ja
Ja
Verkeersinfo
Ja
Ja
GPS Navigatie
Nee
Nee
Voorspellende veiligheid & gevaarlijke bochten
Nee
Ja
Afmetingen
88x64x17mm
95x71x17mm
Gewicht
113g
140g
Aansluitingen
Micro-USB
USB-C
Garantie
2 jaar
2 jaar

Coyote Service

Met beide Coyote rijhulpsystemen kan je daarop een Coyote Service activeren die je meer diensten aanbiedt bovenop de toestel functionaliteiten. Hieronder kan je een overzicht terugvinden van deze functionaliteiten.
Coyote typeCoyote MiniCoyote Up
Interessante locaties zoeken
Nee
Nee
Waarschuwingen werken, overwegen en evenementen
Nee
Ja
Geografische zone
Europa
Europa
Coyote sterren van de verkenners vooraan
Ja
Ja
Update kaart
-
-
Dag-/nachtmodus
Nee
Ja
Motormodus
Ja, met gesproken waarschuwingen
Ja, met gesproken waarschuwingen en berichten