Audio upgrade Mercedes Sprinter bij VR Car Sound

Audio upgrade Mercedes Sprinter

SPC-W84AS907 6-kanaals Versterker met Subwoofer voor Mercedes Sprinter 907-910 bij VR Car Sound
Alpine Subwoofer voor Mercedes Sprinter bij VR Car Sound
Alpine 6-kanaals versterker met DSP voor Mercedes Sprinter bij VR Car Sound
Alpine Kabelboom voor 6-kanaals DSP versterker voor Mercedes Sprinter bij VR Car Sound

Audio upgrade Mercedes Sprinter

Upgrade je Alpine Adventure Audio luidsprekersysteem voor Mercedes-Benz Sprinter 907 / 910 naar het Concert Ensemble met de nieuwe SPC-W84AS907 550 Watt 6-kanaals DSP-versterker en subwoofer.

Deze geluidsupgrade voegt veel vermogen, dynamiek en bas toe aan uw bestaande Alpine luidsprekersysteem voor de ultieme luisterervaring in uw voertuig.

De 550 Watt DSP-versterker is voorgeprogrammeerd om perfect te passen bij de geluidskarakteristieken van de Mercedes Sprinter 907 / 910, zodat u verzekerd bent van een perfecte geluidskwaliteit, terwijl de meegeleverde kabelboom voor originele Mercedes-radio’s een snelle plug-and-play-installatie in uw voertuig mogelijk maakt.

De meegeleverde 180 Watt subwoofer met houten behuizing voor installatie onder de passagiersstoel voegt krachtige bas toe.

Opmerking: dit systeem is alleen ontworpen voor gebruik met een originele Mercedes-Benz 1 DIN radio (E1D) of MBUX navigatie. Als u een Alpine- of andere aftermarket radio hebt, kies dan SPC-W84AS907-R.

Offerte aanvragen

Alpine Adventure Sound Experience

Ontdek nu de gloednieuwe Alpine Adventure Audio-geluidsoplossingen voor de Mercedes-Benz Sprinter 907 / 910! Speciaal ontworpen met de wensen van camper- en kampeer autoliefhebbers in gedachten, zijn onze systemen perfect afgestemd op de uitdagende omgevingen van deze voertuigen. Geniet van ongeëvenaarde geluidskwaliteit tijdens lange ritten naar uw bestemmingen.

Onze audio-oplossingen zijn niet alleen een plezier om naar te luisteren, maar ook eenvoudig te installeren. Bovendien zijn ze ontworpen om naadloos in uw voertuig te passen, waardoor de originele esthetiek van uw cabine behouden blijft. Creëer de opwinding tijdens uw roadtrips met Alpine Adventure Audio-systeem als audio upgrade Mercedes Sprinter!

Audio upgrade Mercedes sprinter onderdelen

Alpine Concert Ensemble

Alpine Concert Ensemble voor Mercedes Sprinter bij VR Car Sound

Als u al een Alpine Adventure Audio-luidsprekersysteem in uw Sprinter 907 / 910 hebt geïnstalleerd, kunt u uw geluidservaring verder upgraden naar het Concert Ensemble met de SPC-W84AS907 voor nog meer dynamiek, kracht en bas, en een betere enscenering met digitale tijdcorrectie. Geniet van je favoriete nummers met de ongeëvenaarde luisterervaring van Adventure Audio.

Meer vermogen, meer Dynamiek

Alpine 6-kanaals versterker met DSP voor Mercedes Sprinter bij VR Car Sound

De Alpine 550 Watt DSP-versterker voegt veel meer vermogen en dynamiek toe aan je hele geluidssysteem en stuurt bovendien de meegeleverde 300 Watt subwoofer met dubbele spoel aan. De DSP-versterker is voorgeprogrammeerd om perfect te passen bij de geluidskarakteristieken van de Sprinter 907 / 910 cabine, maar kan verder worden aangepast voor stuurwielconfiguraties (links of rechts), radiotype en andere factoren.

Sterke Bas Upgrade

Alpine Subwoofer voor Mercedes Sprinter bij VR Car Sound

Geniet van een sterke, krachtige bas met de meegeleverde 180 Watt subwoofer om al je audionummers nog opzwepender te laten klinken. De subwoofer met dubbele spoel wordt geleverd in een verzegelde houten behuizing, geïnstalleerd onder de passagiersstoel van uw Sprinter 907 / 910.

Flexibel en eenvoudige installatie

Alpine Kabelboom voor 6-kanaals DSP versterker voor Mercedes Sprinter bij VR Car Sound

Alle benodigde installatiebeugels en kabelbomen zijn inbegrepen in de SPC-W84AS907 kit voor een vlotte en eenvoudige installatie. Deze versie bevat een plug-and-play kabelboom om het geluidssysteem aan te sluiten op een originele Mercedes-Benz radio. Als u een Alpine- of andere aftermarket radio hebt geïnstalleerd, kies dan voor de SPC-W84AS907-R.

Product Specificaties Audio upgrade Mercedes Sprinter

DSP Versterker

 • 6-kanaals DSP Versterker
 • 550 Watt max power output
 • 4x 28 Watts + 2x 55 Watt RMS (<10% THD, 4Ohm)
 • Class AB (channel 1-4) and Class D (channel 5+6) amplification circuits
 • 4x high power inputs
 • Afmetingen: 100 mm x 40 mm x 122 mm (134 mm with connectors plugged in)
 • Pre-programmed Mercedes Sprinter 907 / 910 sound settings with digital time correction
 • Adjustments for LHD or RHD vehicles
 • Designed to work with original Mercedes Sprinter radio systems (high-power)

Subwoofer

 • 20 cm (8”) dual voice coil subwoofer (2 Ohm + 2 Ohm)
 • 180 Watt peak power handling / 60 Watt RMS power handling
 • Frequency response: 34Hz – 1,5kHz
 • Includes installation brackets for Sprinter 907 / 910 under-seat installation
 • Measurements: 355 mm x 330 mm x 170 mm
 • Sensitivity: 91dB 1W/1m
 • Included subwoofer grill

Compatible Cars

Maker
Model
Model year
Mercedes-Benz
Sprinter 3 (VS30) 907/910
2018 →

Opmerking:

Dit systeem is alleen ontworpen voor gebruik met een originele Mercedes-Benz 1 DIN-radio (E1D) of MBUX-navigatie. Als u een Alpine- of andere aftermarket radio hebt, kies dan SPC-W84AS907-R.